Донбас

18:53
В межах презентаційного туру по Донецькій області поетичної книги Олега Короташа "Поет без імперії" відбудеться його виступ у барі "Gung'Ю'bazz". Дата події 21 квітня. Початок о 20:00.
11:54
18 квітня в ПрАТ "Донецьксталь" -металургійний завод урочисто закрили мартенівське виробництво. Це була остання мартенівська піч у Донецьку. З її закриттям споживання електроенергії зменшиться вдесятеро, а викиди в атмосферу шкідливих речовин - вшестеро.
09:30
У Будьонівському районі Донецька пам'ятник російському поету Олександру Пушкіну залишився без рук. Як повідомили місцеві жителі, у пам'ятника, який розташований біля Будинку культури імені Пушкіна, вандали відбили руки.
11:54
Крім офіційних суботників, які провели напередодні Великодня в місті Артемівськ (Донеччина), місцева молодь через соціальні мережі організувала групи добровільної допомоги: одні прибирали лісосмугу біля набережної Північного ставка, інші - опікувались безпритульними тваринами.
12:55
З 2010 року в Донецьку працює Фонд «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив». Він розташований на околиці міста, в корпусах колишнього заводу "Ізоляція". Фондом керує Любов Михайлова, донька Івана Михайлова, який колись був директором цього підприємства.
10:35
Щоб купити VIP-житло, українцеві потрібно відкласти не менше 35 середньорічних доходів. На звичайну ж квартиру - від 12 до 20 річних зарплат.
23:45
8 листопада 2011 Дмитро Снєгирьов звернувся з заявою до Жовтневого РВ УМВС України у Луганській області щодо порушення кримінальної справи за фактом крадіжки його особистого майна зі стоянки, яка охороняється.
13:33
Готель "Україна" в центрі Донецька не буде приймати гостей чемпіонату Європи з футболу. Лукьянченко
09:19
У місті Лисичанськ невідомі під виглядом соціальних працівників збирали паспортні дані жителів, пропонували їм підписувати чисті аркуші та обіцяли за це заплатити 50 грн.
13:58
«Ніч еротичної поезії» відбулась 6 квітня в рамках VII Київського весняного книжкового ярмарку «Медвін – 2012». Україномовні вірші луганської поетеси Олени Заславської відзначив Віталій Капранов – учасник відомого творчого дуету письменників та видавців братів Капранових.