28 червня 2010

22:11
Проблем в Харкові накопичилося дуже багато. Їх не здатна вирішити одна людина чи навіть організація. У більшості випадків, мешканці Харкова не вірять в те, що проблему можна вирішити, або сподіваються на те, що це зробить хтось інший, без їх участі. В зв’язку з проблемами вирубки зелених зон міста, прибиранням смітників тощо, екологічна група “Печеніги” та Молодіжна Правозахисна група організували серію семінарів, яка розпочалася сьогодні, на день Конституції України.
14:58
Судно з українськими моряками затримано індійською владою поблизу гавані Даймонд. "Судно Aegean Glory рухалося в напрямі до Калькутти для заправки паливом з Читтагонга, Бангладеш", - повідомляє в неділю "Морський бюлетень".
22:11
Представники різних громадський організацій відмовилися від власної символіки і прийшли на свято під одним прапором України. Захід розпочався на Майдані Конституції, це було проведено театральне дійство. У сюжеті маленької вистави було зображено події, що відбувалися у Парку Горького, порушення прав вільних журналістів, продажність міліції, лікарів, вчителів тощо.
13:14
До Блоку Литвина входять декілька партій, найбільш відомою з яких є Народна Партія, і її головою є Володимир Литвин. Однак, „народних” партій багато, а Литвин – один. Тому і існує Блок Литвина. Але чого „вартий” В.Литвин?
13:09
Після 1991 року Харківська обласна організація КПУ брала активну участь в усіх виборах – місцевих, парламентських, президентських. І завжди вона отримувала результат, який дозволяв їй мати власні фракції в обласній та районних радах, в Харківській міськраді, в інших міських та селищних радах. На сьогодні КПУ має в облраді 9 депутатських мандатів (із 150-ти), а у Харківській міськраді – 5 (зі 100-та).