29 червня 2010

22:11
28 червня 2010 активісти Харківських обласних організацій Народного Руху України та Молодого Народного Руху поклали квіти до меморіальної дошки В’ячеслава Максимовича Чорновола. Також в цей день відбулася звітно-виборча Конференція НРУ.
22:11
Постійні відвідувачі галереї “Маестро” мають позитивні враження від творчих робіт харків’янки Наталії Горленко та фотовиставки Андрія Філіпського. На білому чи світло-рожевому тлі дуже зручно і приємно розглядати романтичні зображення наречених на лоні природи, або біля своїх коханих. Малу залу прикрашають роботи насичені графікою і фантазіями. Дивлячись на них, можна легко продовжити ті мрії, які виникли в першому великому залі.
16:23
Середні роздрібні ціни на більшість видів нафтопродуктів в Харкові практично не змінилися.
15:27
Дорогі брати і сестри! Як гостро відчуваються нами слова: «Жнива великі, а женців мало». Як бракує нам сьогодні у Церкві добрих пастирів, у храмі – громад свідомих мирян, які могли б поєднатися в молитві, підтримати пастиря і засвідчити силу Церкви. Як бракує нам чесних та ініціятивних людей довкола! І дуже часто в людини таке відчуття бідності покликань може викликати тривожну свідомість слабкости, навіть небезпеки. Якої сміливості треба, щоб за таких умов, бувши в цілковитій меншості в суспільстві, зважитися на дії, здатні змінити суспільство, а може, навіть змінити світ!
13:37
Як виявилося з часом, що 2 червня поточного року у Парку Горького пиляли не лише дерева, на яких сиділи альпіністи, а й били тих, що захищали дерева внизу. Про звіряче побиття так званими “чорнорубашечниками” “Справжній варті” розповів сам потерпілий.
22:02
Людський ембріон не може відчувати болю до 24 тижнів вагітності, стверджують британські медики, а тому переглядати термін, до якого дозволено аборти, не варто. Нервові закінчення у мозку ще недостатньо сформовані, щоб відчувати біль - аж до 24 тижня вагітності - офіційно встановленого у Британії кінцевого строку для переривання вагітності, стверджують науковці.
10:13
Автори цього проекту — Марія Соневицька (ідея, тексти, аудіоматеріали) та Елісон Картрайт (фотоматеріали). Соневицька — племінниця визначного композитора Ігоря Соневицького, відома не лише як етномузиколог, аспірант і викладач Колумбійського університету, а й як солістка популярного нью-йоркського гурту The Debutant Hour.
10:00
У Москві вбито ведучого програми новин телеканалу «Эксперт» Дмитра Оккерта. Тіло 27-річного журналіста знайшли в його квартирі на вулиці Павлова. Як пише «Телекритика», до міліції зателефонувала сусідка, яка зауважила, що у вікні пана Оккерта чотири доби поспіль горить світло. Двері квартири було зачинено на ключ. На тілі загиблого слідчі виявили близько 30 ножових поранень.
09:45
СБУ завдала удару по міжнародній репутації України президента Віктора Януковича. Таку думку озвучив директор Інституту Горшеніна Володимир Фесенко в опитуванні проведеному інститутом, щодо затримання 26 червня керівника українського офісу Фонду Конрада Аденауера Ніко Ланґе в аеропорту "Бориспіль".