21 червня 2010

18:32
З кожним роком в Україні збільшується кількість людей заражених венеричними інфекціями. Причинами таких наслідків є проституція, бідність, соціальна неадаптованість, низький рівень медичних закладів тощо. Але держава не повинна стояти осторонь цих проблем. Адже однією з причин поширення венеричних захворювань є реклама невідповідних ліків.
22:11
Сьогодні, 21 червня в приміщенні Дзержинського районного суду міста Харкова відбулося судове засідання у справі харківської письменниці і громадської діячки Валентини Овод, яка намагалася захищати дерева у Парку Горького, після чого потрапила до міліцейського відділку, а потім у тяжкому стані до лікарні. Через судові інстанції з Валентини Овод може бути стягнений штраф, розмір якого поки що невідомий.
22:11
21 червня 2010 року Харківська обласна організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» звернулася до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати ДТП за участі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. Нагадуємо, 20 червня Toyota Добкіна зіштовхнулася з двома автівками на виїзді зі Змійова.
15:16
Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців О. Довженко Доборолися, добалакалися, Досварилися, аж гримить. Україно, чи ти була колись Незалежною хоч на мить Від кайданів, що волю сковують? Від копит, що у душу б’ють? Від чужих, що тебе скуповують? І своїх, що тебе продають? Л. Костенко