24 червня 2010

22:11
Голова харківського осередку ВО “Свобода” Ігор Швайка намагався провести громадські слухання на захист зелених насаджень. До порядку денного були включені питання про виділення територій у зелених зонах міста під будівництво гольф-клубу, дороги та різних торгових об’єктів у Парку Горького тощо.
22:02
Американці побоюються третьої світової війни і терористичних актів, багато хто чекає другого пришестя Христа у найближчі 40 років. Про це свідчать результати опитування, яке провів американський дослідницький центр "П'ю", повідомляє The Daily Mail. Згідно з результатами, третю світову війну в найближчі 40 років очікують 58% опитаних, а 53% не виключають терористичну атаку на США із застосуванням ядерної зброї.
16:11
Нове депозитне ярмо для фізичних осіб у вигляді податку на доходи від банківських депозитів спричинило неабиякі дискусії, адже таким інструментом накопичення грошей, як банківські депозити, сьогодні користуються близько 15 мільйонів українців. Нагадаємо, що згідно з проектом нового Податкового кодексу п'ятивідсоткові відрахування до державного бюджету планують запровадити з 1 січня 2013 року.
11:47
Про цей факт “Справжній варті” повідомив сам потерпілий Микола Старунов. Тілесні ушкодження пенсіонер отримав при спробі голосувати на громадських слуханнях проти вирубки дерев у Парку Горького та інших зелених зонах міста, які проходили 19 червня.