6 квітня 2011

16:57
1000 років місту Рема і Ромула. Саме 6 квітня 248 року римляни відмітили тисячоліття свого міста. Римський імператор Філіп Араб, син арабського вождя з міста Трахонитиду, організував, напевно найкрасивіше в історії, святкування Дня міста.
16:46
В кінці березня цього року в Харкові відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль танцю – наймасштабніший в Україні та країнах СНД. Фестиваль було організовано Харківською обласною молодіжною організацією за ініціативою Посла Миру в Україні Євгена Капліна
15:15
Торги по доллару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9710-7.9780 грн/дол.
13:44
Щодня гинуть мирні мешканці. Кількість загиблих ніхто не підраховує. Війська Каддафі обіцяють знищити повстанців разом із мирним населенням, що проживає на теренах, де ведуть бойові дії повстанці.
13:15
Наприкінці березня ранішній дзвінок до чергової частини Ставищенського райвідділу міліції, що на Київщині, підняв увесь особовий склад. На іншому кінці дроту повідомили, що на одній із вулиць виявлено частини тіла людини.
13:14
Основною метою конкурс дитячого малюнку «Весна за вікном» є позитивний вплив на дитячу психологію і розвиток. Роботи всіх учасників будуть виставлені в Саду Шевченка, а переможці візьмуть участь у фестивалі дорослих художників, що відбудеться у вересні поточного року.
11:57
У харківських пунктах обміну валют 6 квітня значно подорожчав євро. Ціна на долар практично не змінилася.
11:47
Це вже четверта акція протесту. Гуртожиток продано разом із його мешканцями. Людям не дозволяють приватизувати свої квартири. Комунальні служби неодноразово відключали електроенергію, після чого люди планували перекривати дороги.
10:48
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9750-7.9790 грн/дол.
11:14
Крім цього, комуністи вимагають присвоїти ім’я Сташинського Харківському Національному університету внутрішніх справ, а на зовнішній стіні будинку Управління СБУ в Харківській області повісити пам’ятну дошку Сташинському.