7 квітня 2011

23:54
Незадовго до цього, з Харківського міського бюджету на реконструкцію Парка Горького було виділено 40 млн. гривень. 250 млн. гривень кредиту взято під заставу майна міської власності.
00:37
Селищному голові було передано офіційне звернення мешканців села Пісочин з вимогою припинити вирубку парку та пакунок сухарів, які можуть знадобитися у випадку притягнення до відповідальності та арешту. На цю тему вийшла низка статей та кілька сюжетів у новинах місцевих телеканалів.
21:57
10 квітня 1864 року в Львові розпочав свою діяльність музично - драматичний мобільний український театр «Руська Бесіда» (з 1914 р. - "Українська бесіда"). Ця подія є дуже важливою в житті українського народу, адже всі розуміли, що для культурного підйому українців, патріотичного виховання молоді, донесення до загалу української творчості та ознайомлення людей з українськими діячами мистецтва просто необхідним був професійний український театр.
17:37
90% людей протягом життя відчувають біль у спині. Але в деяких випадках патології хребта загрожують інвалідністю, і, навіть, смертю, оскільки всередині хребта міститься спинний мозок і через значне викривлення порушуються його функції, відбувається деформація легень, судин тощо. Чому виникає ідеопатичний сколіоз науці ще не відомо. І значна частина операцій на хребті проводиться саме через сколіоз.
17:09
У харківських пунктах обміну валют 7 квітня євро продовжив підвищуватися в ціні. Долар незначно подешевшав і на купівлі і на продажу.
15:24
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9650-7.9720 грн/дол.
14:43
Видавництво «Зелений пес» презентує унікальну серію розслідувань життя видатних українських діячів. Це перший в Україні приклад дитячого розслідування, яке читачі ведуть разом із головними героями книжок – звичайними школярами, перед якими раптом постають цілком дорослі проблеми.
14:28
Сьогодні близько 09:30 вибухотехніки Головного управління МВС у Києві знешкодили два саморобних запалювальних пристрої, виявлених у провулку Лабораторний біля вулиці Червоноармійська, 102 (Велика Васильківська).
14:05
Акцію протесту спричинили масові катування в органах міліції під час допитів та загибель 15 людей у відділках, троє з яких були мешканцями Харківської області.
01:14
У четвер 7 квітня біля східного побережжя Хонсю в Японії знову стався землетрус. Поштовхи були відчутні також у столиці країни Токіо.