5 квітня 2011

23:00
Вечір українського гумору члени культурно мовного клубу «Апостроф» проводять раз на рік. З цієї нагоди харківські письменники зачитали власні вірші та переклади гуморесок з інших мов. Не залишили поза увагою й твори Остапа Вишні.
16:25
Проводився турнір у місті Полтава. Спортивна федерація запросила шашкових суддів, що мали спортивні звання. Усім вислали офіційний виклик і роботодавці дивлячись на такі документи, навіть згодились оплатити пропущений робочий день. Така причина відсутності вважалась поважною.
15:36
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9720-7.9780 грн/дол.
12:56
Тарас Григорович Шевченко казав: «Учітесь, читайте, чужого научайтесь і свого не цурайтесь». Виконуюючи волю великого Кобзаря, намагаємось пізнати в житті щось нове і цікаве, збагатити свій внутрішній світ. Тому з великою радістю і жагою до знань ми відвідали книгарю «Є», де члени МГО AIESEC представили увазі глядачів відео-проект та лекцію на тему: «Індія - країна контрастів. Частина друга».
12:59
Сільська, але одна з найбільших в районі школа. В «А» класах навчаються діти з середнім розвитком, у «Б» - з неблагополучних сімей та слабкими знаннями. Хоча декого з нормальних дітей запихали в «Б» клас, аби інша частина учнів могла хоч у когось списувати на контрольних та заліках. Мій клас знаходився на третьому поверсі. У Просторій кімнаті висіло 5 портретів Тараса Шевченка, вишиті рушники та глиняний посуд.
13:03
Готівковий долар і євро злегка подорожчали в харківських пунктах обміну валют у Харкові 5 квітня.
12:00
У Донецьку 30 дітей госпіталізовано з гострою кишковою інфекцією.
21:25
Колишні вихованці дитячих будинків там можуть випрати одяг, отримати психологічну допомогу, і, звичайно ж, помолитися. Безпритульним церква збирає одяг, взуття та інші речі.
11:16
Торги на міжбанку відкрилися зростанням курсу долара й російського рубля та зниженням котирувань євро.
22:17
З 24 по 28 березня в Харківській області в селищі Коробово семінарами для молоді Східного та Південного регіонів України завершився перший етап проекту «Вища політична школа - нові принципи лідерства», в якому взяли участь більш ніж 60 молодих громадських лідерів.