8 квітня 2011

16:05
Багато учнів елітної і дорогої школи Haberdashers Aske впевнені: сім'я Бекхемів - люди не їхнього кола, а значить, і діти Вікторії і Девіда їм не рівня.
15:56
Така вимога до зовнішнього вигляду продиктована тим, що більшість працюючих у компанії чоловіків - нудисти.
15:46
Судно, зареєстроване в Антигуа і Барбуда, захопили у 360 кілометрах на північний схід від оманського порту Салала. Інформації про характер вантажу судна немає.
15:24
В результаті спалаху бензину, що почав витікати, повністю або частково згоріли 40 автомобілів, 19 машин згоріли повністю, близько 20 постраждали. Тяжкі опіки отримали троє людей.
15:16
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9630-7.9690 грн/дол.
15:13
Напроти 5-ти поверхового будинку з’вився елітний ресторан. Поряд відремонтували цілодобовий магазин, до якого ходять за спиртними напоями та іншим їдлом. Вночі почастішали випадки всіляких сварок. Отримати зуботичину в цьому районі стало напрочуд легко.
14:09
Після закінчення технікуму Олену направили на кондитерську фабрику. Вона вже була готова до важкої фізичної праці, але спочатку її жаліли, даючи можливість втягнутись в роботу і якось призвичаїтись до високої температури та пари, яка весь час надходила від величезних казанів карамелі та інших солодких сумішей.
13:00
У харківських пунктах обміну валют продовжує дорожчати європейська валюта. 8 квітня євро подорожчав в середньому на 6–8 копійок. Долар незначно подешевшав.
12:44
Пожежа сталася 7 квітня на території ДП «Харківський завод електроапаратури» в одному з корпусів, в якому колись була друкарня.
12:21
Нині підприємства намагаються заощаджувати на рекламі. Оголошення зменшують, замовляють меншу площу на шпальтах, але все одно від таких послуг мало хто відмовляється.