6 липня 2011

21:03
Таке рішення сьогодні затвердили депутати Харківської міської ради 6 скликання на 8-мій сесії. Міський голова Геннадій Кернес обіцяє повністю реконструювати парк і перенести туди пам’ятник борцям за встановлення совєтського режиму на теренах України.
13:10
Попередник КП "Лозоваводоканал" - "Водоканал" - став фігурантом кримінальної справи. Її порушила Лозівська міжрайпрокуратура. Це сталося 29 червня, а інформацію про даний факт офіційний сайт прокуратури Харківської області оприлюднив 4 липня.
13:03
Люди також протестували проти нецільового використання коштів міського бюджету, корупції та свавілля міліції. Активні мешканці Харкова намагалися принести до облдержадміністрації труну і публічно поховати в ній усі передвиборчі обіцянки чинної влади. Але хлопців було побито, а труну конфісковано.
12:28
У Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Лисенко (ХНАТОБ) з'явиться електронна система для титрування перекладів вистав на іноземних мовах,- про це було повідомлено під час урочистого концерту, присвяченому 135-річчю заснування оперного театру в Харкові і 85-річчю проголошення його першою державною оперою України.