14 липня 2011

20:14
В останні роки в Україні постійно росте кількість відпочиваючих: в улюблених місцях відпочинку влітку будь-який пляжик повністю забитий людьми, а більш-менш привабливі прибережні зони - суцільно забудовані дачами та турбазами. Саме така ситуація на сьогодні склалася на Печенізькому водосховищі - в найбільшій рекреаційній зоні Харківщини. Щоб зберегти в таких умовах залишки дикої природи (за якими ми, до речі, і їдемо з міста!) необхідно, перш за все, створювати зони спокою, - де б тварини могли "відпочити" від нас, відпочиваючих.
12:49
Прокуратура Харківської області проводить слідство по чотирьох кримінальних справах, які пов'язані з ДП "Завод імені Малишева" Про це під час прямої лінії в газеті "Комсомольська правда в Україні" повідомив прокурор Харківської області Геннадій Тюрін.
00:30
Повідомляємо, що 16 липня 2011 р. Харківська міська організація Народного Руху України буде проводити урочистий мітинг біля пам’ятного знаку,встановленого на майдані Свободи з нагоди проголошення Декларації про Суверенітет України.