5 липня 2011

23:11
Усім відомо, що людська невдячність не має меж, заздрощі та непорозуміння сплетають павутиння недовіри та затьмарюють щонайсвітліший образ. Отак сталося і з Генадіем нашим Адольфовичем.
22:01
Крайова Рада Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України вирішила звернутися до різних органів влади, зокрема до Харківської міської рад з вимогою перейменувати вулиці Петровського, Чубаря, проспекти Постишева, Косіора, та прибрати бюсти Постишеву і Косіору у Харкові.
16:39
Створювати гігантський вінок на свято Івана Купала планують протягом трьох днів у Вінниці. Взяти участь запрошують усіх охочих. Рекорд призначений на вечір 9 липня. Три дні поспіль, з сьомого по дев'яте липня, в міському парку Дружби народів проходитимуть розважальні заходи. У програмі - купальські обряди, народні розваги та забави з Русалками, майстер-класи та етноконцерти, вечірка під відкритим небом і грандіозне піротехнічне шоу.
14:02
В цілому сума боргів із платні на Харківському заводі ім. Шевченка становить 25,8 млн. грн. і 14 млн. грн. до Пенсійного Фонду України. Тобто, працівники заводу ще частину коштів втрачають при нарахуванні пенсії. Такий стаж може бути зарахованим, хіба що до загального.
13:12
Близько 100 представників чорнобильських організацій Харкова вирушили на всеукраїнську акцію протесту до Києва. Про це повідомив голова харківського громадського об’єднання інвалідів Чорнобиля «Чорнобильський Спас» Борис Коротков.
13:03
Слідчим відділом прокуратури Харківської області завершено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням одного з колишніх начальників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України на Південній залізниці, а з ним ще 5 громадян України, за ч.1 ст.263, ч.3 ст.307, ч.3 ст.311, ч.3 ст.28, ч.2 ст.317, ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України.
00:51
За земельні наділи площею від 3 до 5 соток люди отримали від 500 до 1000 гривень. В обмін на ці кошти місцеві мешканці підписували спеціальні документи, у яких зазначається, що вони більше не мають права претендувати на віддану землю.
11:00
Дата заснування міста Харкова може бути переглянута після виходу в світ книги з копіями документів 17-го сторіччя. Про це на прес-конференції повідомив директор музею "Міська садиба" Андрій Парамонов.