8 липня 2011

23:10
Філософське і одночасно життєво важливе питання! Місце проживання завжди відкладає відбиток на нашу долю. Саме поняття «життя» має багато граней у соціальному аспекті!
15:54
6 липня 2011 р. в Києві, в Національному музеї Тараса Шевченка було презентовано нову книгу Романа Коваля – “Михайло Гаврилко: і стеком, і шаблею” – про видатного українського скульптора, художника, поета, творця і чотаря Українських січових стрільців, начальника штабу Сірої дивізії Армії УНР, повстанського отамана на рідній Полтавщині (1920).
15:03
У грунтові води потрапляє більше 6 тисяч різних хімічних речовин, які взаємодіючи при різних температурах і в різних пропорціях утворюють ще тисячі невідомих сполук.
14:21
Усі проби води, які брали в різних точках Харкова були терміново доставлені в спеціалізовану лабораторію м. Дніпропетровськ, де виявили не лише те, що вода не придатна для вживання, а й те, що її неможливо очистити традиційними фільтрами. Після кип’ятіння вода набуває ще гірших властивостей.
11:18
Влада Харкова уклала контракти з компаніями SBF s.r.1. Amusement Rides Manufacturer і Antonio Zamperla S.p.a. на постачання каруселей і інших атракціонів в «Центральний парк культури і відпочинку ім. М. Горького» на суму 8,504 млн. євро до серпня 2012 року.