7 липня 2011

21:19
У приміщенні також розташований офіс редакції газети та Інтернет-видання «Главное». Журналістів більше 10 годин тримають під вартою. Їх попередили, що у тому випадку, коли хтось із них спробує вийти зі свого кабінету на вулицю, будуть застосовувати силу.
18:38
Напевно кожен з нас чув про сомнамбулізм (сноходіння, лунатизм), тобто людей-лунатиків, які ходять уві сні. Як стверджують вчені такі випадки зустрічаються нечасто і в цьому немає нічого таємного.
14:03
Райсуд Харкова не дозволив міліції помістити у СІЗО члена районного осередку Партії регіонів, який шляхом обману отримав кредит у розмірі 2 мільйонів гривень. На рішення суддів вплинув лист-характеристика від керівника місцевої парторганізації, пише газета "Дело" з посиланням на матеріали судового засідання.
13:55
8 липня відбулися дві битви діаметрально протилежні за своєю результативністю для України – Конотопська і Полтавська. У 1659 під Конотопом в день святих Петра і Павла поляки і українські козаки розбили московський полк.
12:17
7 липня – одне з найпоетичніших свят українського обрядового календаря. Купальські вогні надихали на творчість не лише великого Миколу Гоголя, а й багатьох інших письменників та поетів. Церква цього дня відзначає Різдво Івана Хрестителя.
11:57
На сесії Харківської міськради депутати виділили ділянку землі розміром близько 0,7 га УПЦ МП для будівництва церкви, на якій вже веде будівництво храму Святософієвська православна релігійна громада.