27 липня 2011

19:06
Різниця відчувається лише в ціні за квиток. За одне місце у душному вагоні, де наглухо забиті вікна і немає кондиціонера пасажир мусить сплатити 160 гривень (якщо їхати з Харкова до Львова). Крім того, доведеться спати на брудному смердючому матраці і подушці.
17:11
Літо – час відпусток! Хочеться кудись поїхати, відпочити, побачити щось нове і цікаве. Ми спробуємо допомогти Вам і розкажемо про міста України, які варто відвідати, адже кожне місто унікальне, у кожного своя історія. То ж вибирати Вам, а ми розпочнемо з Сімферополя.
16:01
Незаконна розробка надр у Донбасі набула промислові масштаби. В даний час вона ведеться на території Зуєвського ландшафтного парку (м. Харцизьк, Донецької області).
15:51
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9970-7.9995 грн/дол.
12:28
Євро продовжив дорожчати в харківських обмінках в середу, 27 липня. Курси долара та рубля змінилися незначно.
12:19
Остаточно встановлено особу, яка в серпні минулого року забрала з дому редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва і вивезла його на автомобілі. Так сказав у вівторок на прес-конференції начальник Харківського міського управління міліції Микола Фоменко.
12:15
У Харкові видано брошуру "Моніторинг імплементації Податкового кодексу України". Про це 26 липня під час круглого столу, який пройшов у прес-центрі інформаційного агентства "STATUS QUO", повідомив заступник директора Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку Національної академії наук України Юрій Іванов.
11:41
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9950-7.9980 грн/дол.
09:28
На середу, 27 липня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро й російського рубля та залишивши курс долар без змін.
08:28
Вулиця Степана Бандери, Лева Ребета (першого помічника Степана Бандери) і Євгена Коновальця (першого провідника ОУН) сходяться в одній точці – на великому красивому пам’ятнику Степану Бандері.