17 липня 2011

15:28
Сходження на Говерлу здійснювали за маршрутом середньої складності. Серед гурту людей найбільше запам’ятався Василь Кричун. Вчора він здійснив своє 79 сходження на Говерлу. Він допомагав долати висоту тим, кому було важко йти самому.
13:39
Захід відбувся з 13 по 15 липня 2011 року у приміщенні Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Кожного дня експерти у галузі права та журналісти-практики розповідали учасникам семінару основні особливості Закону України «Про доступ до публічної інформації», нової редакції Закону «Про інформацію», про права журналістів, реальні випадки з життя, давали поради та відповідали на запитання.
13:03
Німецька неурядова організація скасувала своє рішення про нагородження російського прем’єра Володимира Путіна премією "Квадрига" на тлі скандалу, який спалахнув після того, як його назвали одним із цьогорічних лауреатів.
12:53
Верховний представник ЄС із зовнішньої політики Кетрін Ештон засудила чергові затримання в Білорусі учасників акцій "мовчазного протесту" проти політики Президента Олександра Лукашенка.