4 липня 2011

23:46
“Майдан Свободи” - це була єдина телепрограма в Харкові, яка з 2007 року наживо транслювала прес-конференції та “круглі столи” в ефірі двох місцевих телеканалів. Жодних акредитаці, жодних перепон для роботи журналістів, які так же наживо могли задавати запитання гостям прес-центру і отримувати від них відповіді.
18:26
Сьогодні відбулись збори мешканців селища П’ятихатки на яких було вирішено провести пікет Харківської міської ради з вимогою припинити забудову території Лісопарку.
17:00
Наприкінці червня в Вінниці вже втретє відбувся Фестиваль «Живий Вогонь». Відродження та популяризація історичних, патріотичних, культурних традицій Українського козацтва; об"єднання і консолідація українського суспільства; виховання патріотизму, національної гідності та поваги до традиційної культури українського народу – ось головна мета даного Фестивалю.
16:49
Віднині як живуть «брати наші менші» в харківському зоопарку всі зможуть спостерігати в режимі он-лайн. Тепер користувачі мережі Інтернет матимуть можливість спостерігати за звичками, характером та поведінкою тварин, а вони бідолашні, навіть про це не здогадуватимуться.
14:24
Департамент з питань підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міськради за результатами тендеру 24 червня уклав угоду вартістю 1,20 млн грн. з ВАТ «Завод ім.Фрунзе» на оренду приміщення. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель». Приміщення орендується за кошти місцевого бюджету під медіа-центр для роботи журналістів на прилеглій території до КП «ОСК «Металіст» на час підготовки та проведення Євро-2012 у Харкові.
13:46
Офіційно, оренда приміщення була оформлена на Харківське міське товариство «Спадщина», але газета «Український простір» є частиною товариства і за чинним законодавством України на даний час діє мораторій на виселення з приміщень друкованих видань та бібліотек.
11:25
Стінг скасував свій концерт в Астані з політичних мотивів, повідомляється на офіційному сайті британського музиканта. Виступ мав відбутися 4 липня на святкуванні дня міста. Як повідомляється на сайті Стінга, правозахисна організація Amnesty International звернула увагу колишнього лідера Police на порушення прав нафтовиків, газовиків, лідерів їх профспілок і співпрацюючих з ними представників нафтопереробної галузі в Казахстані.
10:55
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9850-7.9940 грн/дол.
16:04
На понеділок, 4 липня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара, євро і російського рубля.