3 листопада 2015

18:14
Ще одна величезна тягнучка на харківських автошляхах. На вулиці Дерев’янка між четвертою та п’ятою годиною дня було не проїхати, там утворився довжелезний затор. У чому причина?
17:46
На Салтівці сьогодні вдень 3 листопада відбулося серйозне ДТП. На розі вулиці Механізаторська та Г. Широнінців зіткнулося кілька легкових авто.
17:00
Ледь не загинув мотоцикліст на розі вулиць Отакара Яроша та Єсеніна.
14:30
Депутат вважає, що обстріл вікон кабінету Шокіна - невдала пародія на підпал Рейхстагу.
13:56
Сліди від куль на склі в кабінеті Генерального прокурора Віктора Шокіна вже продемонстровано представникам ЗМІ.
13:36
3 листопада в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, присвячена фестивалю громадських ініціатив «Соціальний Vitamin-B».
13:22
У гонці за пост міського голови Одеси переміг чинний мер Геннадій Труханов, що набрав більше п'ятдесяти відсотків голосів виборців.
13:08
Сьогодні вранці Геннадія Корбана викрали представники спецслужб з будівлі суду у Дніпропетровську і доставили до Київського облуправління СБУ.
12:35
Працівники прокуратури та правоохоронці викрили онлайн порностудію у Харкові. А ще затримали організатора цього закладу. Це 26-річний харків’янин.
11:39
2 листопада в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла панельна дискусія з теми: «Загрози демократії та правам людини. Регіональні аспекти».