13 листопада 2015

20:53
13 листопада під час прес-конференції співавтори Проекту Закону «Про внесення змін в Податковий кодекс України відносно податкової лібералізації» розповіли про його особливості.
18:00
Засновник і генеральний директор компанії Агротрейд Всеволод Кожем’яко з капіталом в $81 мільйон займає 11 позицію в списку найбагатіших бізнесменів України, які працюють в сфері АПК.
17:06
"В. о. міністра" луганської квазідержави пообіцяв, що скоро з'являться нові оптові постачальники ГСМ.
16:10
У Харкові не можна допустити, аби провулки, вулиці та в’їзди мали однакові назви. Також у топонімах не повинно бути різного роду префіксів як ново-, старо-, між-, все це лише створює проблеми для комунальних служб, і не відповідає законам топоніміки.
15:07
Судячи з розвитку подій, жителям Дзержинського, Жовтневого і Фрунзенського районів напевно все ж не пощастило. Ці назви у міськраді не хочуть змінювати.
14:19
13 листопада громадські активісти прокоментували ситуацію зі звільненням начальника поліції Харкова Євгена Мельника.
13:31
Рахунки заблокували, за оренду платити нічим, також нема з чого давати зарплату співробітникам. Про це сьогодні, 13 листопада, в Харківському кризовому інфоцентрі повідомив в.о. ректора Микола Багінець.
11:57
Причина звільнення Євгена Мельника - штучний скандал у ресторані "Шарикофф " і розгорнута брудна кампанія з дискредитації шефа нової патрульної поліції. Роботою ж поліції має бути служіння громадськості. І якщо якісь зміни відбуваються в цій структурі, про це повинно знати населення. Особливо, якщо відбуваються ротації такого рівня як в керівництві харківської патрульної поліції. Про це повідомили 13 листопада під час брифінгу активісти у Харківському кризовому інфоцентрі.
09:48
Активісти хотіли скандалу, а не відкритих демократичних слухань.
21:59
13 листопада 2015 року, п’ятниця. Температура повітря вночі+5, вранці +4, +5, вдень +7, +6, ввечері +6, +5 градусів за Цельсієм. Опади передбачені.