26 листопада 2015

19:20
Туреччина, на думку Путіна, не вибачилася за збитий Су-24 і не запропонувала відшкодувати збитки.
16:05
Ольга Фреймут в Харкові перевіряє заклади не вперше. То вона ревізувала готелі з ресторанами, то відвідувала студентські їдальні. Де цього разу вона побувала?
16:02
В Люботині представники місцевої влади мають намір побудувати комплекс з управління твердими відходами. Вони впевнені, що це може вирішити проблему зі стихійним звалищем, яке виникнуло в місті. Проте місцеві мешканці та екологи мають з цього приводу іншу точку зору.
15:36
Ці гроші Кабмін дав Харкову для реконструкції філармонії.
15:06
Хибне мінування тепер не лише у Харкові, воно дісталося і до столиці. Сьогодні анонім повідомив поліцію про ймовірну вибухівку в будинку парламенту.
14:24
Представник партії "Наш край" розповів в прямому ефірі про тих, хто намагався позбавити його мандату.
14:11
«Помаранчево-чорним», незважаючи на велику кількість м'ячів у кінці матчу, не вдалося порівняти рахунок в протистоянні з іспанським клубом.
13:45
На сьогодні оператор мобільного зв'язку «Київстар» вже технічно готовий до запуску 3G-мережі в Харкові і передмісті, як тільки Генеральний штаб дасть дозвіл, абоненти зможуть оцінити усі переваги швидкісного інтернету нового покоління.
12:43
Наразі майже 500 співробітників ХОДА повернулися у свої кабінети. Перевірку будівлі з пошуку вибухівки завершено. Підозрілих предметів не знайдено. Замінування було хибним.
12:05
Рейсовий автобус насмерть збив пішохода в с. Березівка. Мова йде про маршрутку «Богдан», що їхала з Холодної гори до с. Південного.