5 листопада 2015

20:06
Печерський районний суд Києва продовжив засідання з розгляду запобіжного заходу для затриманого лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана.
17:40
На перехресті 50 років ВЛКСМ та вул. Академіка Павлова зламався трамвай №16А. І не просто зламався, а ще й перегородив шлях, тому транспорт, який виїздив з ринку «Барабашово», не міг проїхати.
17:24
У квартирі командира першого батальйону 28 Омбр Володимира Пушкаря пройшов обшук. Також військовому вручили повідомлення про продовження терміну досудового слідства.
17:01
3G в нашій країні з'явився відносно нещодавно, незважаючи на це вже багато хто встиг відчути усі принади швидкісного інтернету на своєму мобільному пристрої. Сьогодні ми поговоримо про те, який він - користувач 3G в Україні.
16:32
У Луганській області недалеко від сумнозвісного селища Металіст місцеві жителі сфотографували залишки поста державтоінспекції.
16:17
Власник «Криворізького міськмолокозаводу №1» компанія «Молвест» продала контрольний пакет акцій підприємства у розмірі 98,3234% французькій Fractale Industrie.
15:56
До кінця листопада цього року головний продукт підвищиться в ціні на 10-15%.
15:15
Народний депутат України Борис Філатов повідомив, що Геннадія Корбана катають по Києву з будівлі у будівлю.
12:29
В інциденті з падінням трирічного малюка на Салтівці з’явилися нові деталі. Про них повідомили правоохоронці. Поки молода мама була у салоні краси, її трирічний син, катаючись на ескалаторі, впав з третього поверху. У нього закрита черепно-мозкова травма, зараз він у відділенні нейрохірургії в одній з лікарень Харкова.
11:34
На вулиці Добролюбов (р-н Холодної гори) посередині дороги лежить снаряд. Наразі небезпечну знахідку охороняють поліцейські. Територію оточили стрічкою.