9 грудня 2019

17:59
Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.
17:00
Понад десять громад Харківщини у рамках презентації програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» підписали Меморандуми про співпрацю з державною установою «Фонд енергоефективності», які передбачають об’єднання зусиль у напрямку енергомодернізації будинків, де створено ОСББ.
15:58
На Харківщині майже сто дітей опинились в лікарнях через грип та ГРВІ.
14:43
З вулиць Харкова прибирають незаконно встановлені МАФи.
13:05
Слідчі Шевченківського райвідділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України щодо зловживання керівництвом СКП «Харківзеленбуд» своїм службовим становищем.
12:43
Змагання з вільної боротьби серед чоловіків та жінок відбулись у Києві. Срібну медаль здобув у вазі до 61кг харків’янин Каміль Керімов.
11:31
До закінчення виконання ремонтних робіт на шляхопроводі через залізничні колії на автомобільній дорозі М-18-1 Під’їзд до Міжнародного аеропорту «Харків» залишилось 2 тижня.
09:38
Харків’янка Надія Єрьоміна з Харківського санаторного НВК № 13 стала півфіналісткою національного проєкту “Молодь дебатує”. У міжрегіональному турнірі, який проходив у Запорізькій ЗОШ №38 цього четверга, вона увійшла у четвірку найкращих.
09:14
В Харкові виступлять музиканти з різних країн світу, щоб допомогти дітям з Богодухівського будинку-інтернату.