2 грудня 2019

16:53
На станціях Харківського метрополітену встановлено 200 валідаторів і 81 термінал самообслуговування для продажу і поповнення електронного квитка «Е-ticket».
16:33
З 3 грудня у Харківській області очікується погіршення погодних умов - опади у вигляді снігу, мокрого снігу з дощем, з можливим коливанням температурних показників з мінуса на плюс і навпаки.
15:28
На замовлення Служби автомобільних доріг, підрядним підприємством ДП «Харківський облавтодор» проводиться аварійний ямковий ремонт на автомобільних дорогах державного значення Харківської області.
15:05
Мер Харкова Генадій Кернес особисто написав заяву у правоохоронні органи щодо незаконної забудови біля ринку «Барабашово».
14:13
Дергачівська місцева прокуратура спільно з працівниками УСБУ в Черкаській області припинила діяльність «каналу» з нелегального переправлення осіб через державний кордон, які незаконно перебували на території України.
12:55
На сьогодні в Харківській області триває процес приєднання в п’яти ОТГ — у Великобурлуцькій ОТГ (одна рада), Оскільській ОТГ (дві ради), Нововодолазькій ОТГ (три ради), Зачепилівській ОТГ (одна рада) та Старовірівській ОТГ (одна рада).
10:45
У Великій залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Лисенка відбулася урочиста церемонія нагородження десятьох бійців, зокрема і посмертно, недержавними орденами «Народний Герой України».
10:31
Підземелля колишнього купецького двору кінця 18-го століття з 2005 року досліджують представники Харківського фонду сприяння історико-культурним дослідженням «Діти підземелля».
09:43
На центральній площі Харкова біля намету «Все для перемоги» пройшла акція на підтримку адвокатка Небесної сотні, яка голодує через припинення розслідування щодо вбивств на Майдані.