13 грудня 2019

16:39
За даними Українського гідрометеорологічного центру у Харківській області в суботу та неділю очікуються опади у вигляді дощу, місцями можливо з мокрим снігом. Температура повітря коливатиметься від 0°С до +6°С тепла.
16:03
Інспектор патрульної поліції продавав харківськім водіям підроблені свідоцтва про реєстрацію автомобілів та таблички реєстраційних державних номерів.
15:37
Круглий стіл на тему «Ідентичність і традиція в системі парадигм національного розвитку» пройде у Свято-Дмитрієвській церкві завтра, 14 грудня.
14:55
Сьогодні на Харківщині перебуває президент Національного олімпійського комітету України, Герой України Сергій Бубка. В межах його робочої програми у Будинку рад відбулося вшанування спортсменів Харківщини за підсумками виступів у 2019 році на всеукраїнських змаганнях. Участь у заході взяли голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, спортсмени й тренери, Олімпійські чемпіони, спортивний актив.
13:42
За 5 днів до завершення громадського обговорення про повернення проспекту Петра Григоренка ім’я Георгія Жукова у Харкові кількість голосів «за» зросла.
12:50
Волонтери групи «Сестра милосердя АТО / Харків» опублікували список потреб, актуальних для військових, які проходять лікування в шпиталі.
11:26
Змагання джиперів відбулося в позаминулі вихідні в ботанічному заказнику «Ковиловий степ», який знаходиться на межі Харківського і Чугуївського районів.
10:59
Константина Безрукова визнано виновим у вбивстві 45-річного харків’янина і його колишньої дружини, поранення їх 12-річній донці та проговорено до довічного ув’язнення.
09:47
Рух транспорту на вулиці Сумській від провулка Мечникова до вулиці Скрипника буде обмежено з 8:00 до 21:00 з 13 по 28 грудня