Харкiв

17:03
Мова йде про Благовіщенський собор. У будинку навпроти, що на Енгельса, 16 знайшли бойову гранату «РГД-33». Остання пролежала там з часів Другої Світової війни.
14:23
У міській раді VII скликання працюватимуть 84 депутати, обрані харків'янами на виборах 25 жовтня.
12:31
Про замінування ХОДА працівникам установи повідомили 4 листопада о 12:00. Наразі співробітників та відвідувачів евакуюють.
11:44
На розі вулиць Тракторобудівників та Салтівського шосе зупинилися всі трамваї. Що стало причиною?
11:01
Перший рейс з Харкова до Мінська відбудеться 17 грудня. Такий сюрприз зробила для мешканців України та Білорусії компанія «Белавія». Про це повідомив Ігор Чергинець, заступник генерального директора фірми.
10:41
Ледь не сталася трагедія на Північній Салтівці в крамниці «Екватор». Дитина впала з третього поверху на перший і сильно покалічилася.
10:25
На Салтівці поліцейські затримали водія-п’яницю. Останній скоїв аварію на вул. Командарма Корка, а потім втік з місця події.
18:15
Ще одна величезна тягнучка на харківських автошляхах. На вулиці Дерев’янка між четвертою та п’ятою годиною дня було не проїхати, там утворився довжелезний затор. У чому причина?
17:48
На Салтівці сьогодні вдень 3 листопада відбулося серйозне ДТП. На розі вулиці Механізаторська та Г. Широнінців зіткнулося кілька легкових авто.
17:02
Ледь не загинув мотоцикліст на розі вулиць Отакара Яроша та Єсеніна.