Харкiв

17:07
Засідання суду у справі Кернеса та його охоронців, яке продовжувалося майже шість годин, знову перенесли. У чому річ на цей раз? Що стало причиною перенесення?
16:21
Ці люди купували наркотики та психотропні речовини за кордоном, потім розповсюджували їх тут через спеціальні тайники. Мова йде про наркоділків, яких затримали працівники СБУ.
14:56
Захисники постраждалих представників Євромайдану Сергія Ряполова та Олександра Кутяніна попросили суддю Антонова нарешті почати повноцінно розглядати справу. В жодному разі засідання не можна більше відкладати.
14:25
25 серпня в харківському Літературному музеї пройшло закриття виставки «Фантастична книга» та кабінету КрезіФорда.
14:20
На які тільки вигадки не здатні адвокати мера Кернеса. Зараз вони вимагають, щоб у залі суду була створена повна безпека, мовляв, в таких умовах, як зараз, зовсім не можливо працювати.
13:45
Уночі поблизу Харкова «червоний півень» охопив електричку на залізничній станції «Ковильний» (Чугуївський район). Про це повідомили рятувальники Харківщини.
13:26
Як повідомляють свідки, сьогодні з 10:50 до 12:04 пройшов процес змиття української символіки з пам’ятника совєтському солдату, який розташований поблизу ст. м. «23 серпня».
12:26
Адвокати Кернеса з усіх сил хочуть знову затягти процес, а ще вони вимагають покарати мітингарів, які пікетують приміщення суду та перебувають у залі засідань, про це заявив нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі ФБ.
11:49
Мер Кернес та його захист приїхали до суду. Засідання триває. Біля приміщення установи зібралися активісти.
11:00
27 серпня 2015 року, о 18-00, в четвер, в актовому залі за адресою: Держпром, 2-й під'їзд, 2-й поверх, пройде форум громадських організацій і рухів з висунення єдиного кандидата в Мери Харкова від демократичних сил. Організатори заходу просять проукраїнські громадянські організації і рухи, волонтерів, направити своїх представників на форум. Усім кандидатам в Мери міста Харкова, хто бажає отримати підтримку громадських організацій і рухів, пропонують прийти на форум і взяти участь в конкурсі.