Харкiв

18:21
24 серпня в Харкові відбувся святковий мітинг, приурочений до Дня Незалежності України. Організований він був завдяки зусиллям громадських активістів.
16:32
Нещодавно у мерії повідомили, що квитанції про нарахування субсидій на ЖКГ рознесуть кожному мешканцю поквартирно. Таких бланків вже надрукували сорок вісім тисяч.
15:41
У Валках (Харківська область) даївці зупинили автівку з київськими номерами, власники якої везли в салоні бойові припаси. Про це повідали представники прес-служби МВС Харківщини.
15:00
Глава держави Порошенко видав наказ про нагородження харків’ян, які загинули під час теракту 22 лютого 2015 року біля Палацу Спорту.
13:17
Тридцятип’ятирічний водій мікроавтобуса Volkswagen, який прямував до Харкова, не впорався з управлінням авто та виїхав на узбіччя, в результаті машина перекинулася.
12:40
До виборів у Харкова у сквері «Перемоги», там, де Дзеркальний струмінь, збираються «зарити» більше шести мільйонів гривень. Та чи не стало облаштування цієї території традиційною закономірністю напередодні місцевих виборів?
11:30
24 серпня на площі Свободи відбувся святковий концерт фолк-метал гурту «Тінь Сонця».
11:20
Колишній губернатор Харківщини Добкін не припиняє ні на мить дивувати користувачів Твітера новими виразами та висловлюваннями. Що цього разу вигадав скандальний політик?
11:09
В Україні церква московського патріархату роздає нагороди одіозним та скандальним громадянам. Мова йде про нагороди такого рівня як орден Української православної церкви Ярослава Мудрого. Кому цього разу пощастило отримати цей подарунок від служителів московської церкви?
10:10
Водограй у саду Шевченка відремонтували. Сьогодні, на День незалежності, його можуть побачити городяни та гості міста.