Харкiв

17:04
Захисник прав підприємців О.Шармар знову хоче бути мером
00:35
Молодь розцінює службу в армії як втрату одного року навчання та можливостей просуватися вперед, будуючи кар’єру на роботі. Крім того, професія військового все більше і більше втрачає престиж і авторитетність.
22:14
Харківська "Батьківщина" підтримає кандидатів від ПСПУ
21:41
Ще одна права партія позначила свою участь у виборах
01:40
Збройні Сили України не лише мало фінансуються, а й підривають ідею української державності та виховують молодих юнаків російською мовою за совєтськими традиціями.
21:04
Головними героями газети «Новий стиль» були голова Харківської обласної податкової адміністрації Станіслав Денисюк, заступник обласної прокуратури Сергій Хачатрян та суддя Київського районного суду міста Харкова Володимир Плєтньов.
20:01
Під час шостого ретельного обшуку помешкання головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва київські слідчі знайшли другий пістолет.
18:16
"Наша Україна" має аж 5 кандидатів на 68 місць
17:56
Ім’я та прізвище свідка журналісти поки що тримають у таємниці. Не приховують лише те, що ця особа проживала у місті Первомайськ, працювала у правоохоронних органах, її діяльність була пов’язана з наркотиками і ця людина була лише один раз допитана після зникнення Василя Климентьєва.
12:13
Конференція міської організації ВО "Батьківщини" висунула кандидатів у мажоритарних округах