Харкiв

12:10
Роман Кісь вперше презентував свою книгу саме у Харкові
23:43
Севастополь розташований в південній частині Автономної Республіки Крим. Але в той же час це місто знаходиться на території України. Незважаючи на це, у Севастополі повсюди висять Російські прапори, а от синьо-жовтий треба добре пошукати. Совєтський Союз надовго «визволив» Крим від корінного населення і правильного ведення господарства.
13:47
Незадоволені громадяни висловили своє обурення щодо підвищення цін на комунальні послуги
10:41
Згоріла будівля №11 по вулиці Сумській.
12:21
Місцеві органи юстиції відмовляються реєструвати Арсена Авакова головою Харківського осередку партії «Батьківщина». Таким чином, пан Арсен має великі труднощі з реєстрацією своєї кандидатури на мера Харкова. Іншим напрямом боротьби з Арсеном Аваковим є розповсюдження провокативних газет.
11:04
11 вересня стартує виборча компанія по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Саме в цей день у Свято-Дмитрівському храмі м. Харкова відбудеться панахида по загиблих у страшному теракті в США та по жертвах тоталітарних режимів.
00:39
Над цим питанням часто розмірковує молодь, обираючи своє подальше місце проживання. Статистика свідчить, що чисельність міського населення постійно збільшується, а сільського – зменшується. Та все ж малесенькі населені пункти теж мають свої переваги.
16:42
Харківські готелі не готові прийняти іноземних гостей.
15:38
Олександр Давтян вважає, що навряд чи є альтернатива Геннадію Кернесу на цю посаду.
14:41
Кернес намагається усунути кандидатуру Білогрищенка з виборчої "арени"