Харкiв

00:11
Така операція з вилучення листівок триває вже три дні. Міліціянти вривалися в приватні володіння людей і робили там обшуки без жодних ордерів. Сьогодні, близько 25 осіб, які займалися розповсюдженням листівок були затримані працівниками «Беркута» і доставлені в Дзержинський відділок міліції.
19:01
Представники громадських організацій і профспілок прогнозують поширення корупції і розвиток нелегального бізнесу та іншої комерційної чи виробничої діяльності.
18:22
Близько 50 людей зібралося сьогодні на площі Свободи у Харкові. Пікетувальники вимагають від влади не піднімати ціни за комунальні послуги.
16:14
До 5 вересня всі фізичні і юридичні особи, перед якими Земельний банк має заборгованість повинні звернутися з письмовою заявою і стати в чергу. Якщо хтось не встигне, то заборгованість Земельного банку перед ними буде просто ліквідована.
14:46
Оцінки експертів є невтішними. Земельний банк не зможе погасити заборгованість усім вкладникам і кредиторам. Харківська міська рада теж вклала в цей банк чимало коштів.
00:33
Для того щоб товар виглядав привабливо, виробники упаковують його в красиву упаковку. Але в той же час всілякі поліетиленові пакети, пластмасова тара тощо дуже забруднюють навколишнє середовище.
14:47
Податкова намагається незаконно „задушити” видавництво, неправомірно наклавши штрафну санкцію.
13:27
Харківське видавництво „Ранок” вже підготувало партію книжок, замовлену МОН.
08:43
Певну інтригу у місцеві вибори у Харкові та на Харківщині в цілому може внести народний депутат, почесний президент АТ „Концерн „АВЕК і Ко”, президент Харківського міського благодійного фонду „АВЕК” Олександр Фельдман.
22:09
Читачів і письменників книгарня “Є” сьогодні пригощала кавою і солодощами. Естрадний гурт “Розкардаш” зіграв власні мелодії, а Сашко Ушкалов зачитав початок свого нового роману, написання якого розпочав зовсім недавно. Його наступник Ігор Зарудко здивував слухачів цікавою сюжетною поезією.