Харкiв

23:48
Разом із тим, проголосувати за Геннадія Кернеса в силу різних обставин планує 23% мешканців міста, а за Арсена Авакова - 14%.
20:19
З одного боку, справжні результати можуть не оприлюднюватися, або ж спотворюватися на користь якогось кандидата чи партії, а з іншого, доля правди в них є.
19:19
За результатами маленького соціологічного опитування, найбільшою підтримкою серед населення користується Партія регіонів та Геннадій Кернес.
16:50
Позачергові Збори членів Харківської обласної організації партії «Єдиний Центр» відбулись 22 вересня. Новим головою організації обраний 64-річний Микола Бова, виконавчий директор громадської організації «Харківські сузір’я». У Зборах взяв участь можливий кандидат на посаду Харківського міського голови Андрій Білогрищенко та Ігор Попов, один з лідерів «Єдиного Центру».
17:07
В Україні вже почалися різні акції протесту проти закриття крамниць Second Hand. Мешканці Харкова сьогодні теж були змушені вийти на Майдан Свободи і вимагати від влади продовження дозволів на торгівлю дешевим одягом.
15:03
Громадська організація Спілка Української Молоді (СУМ) уже більше року бореться в судах за своє приміщення. І ось нарешті, Вищий Господарський Суд України скасував рішення двох попередніх Харківських судів, щодо виселення.
01:48
Незважаючи на те, що дорогу через Парк Горького побудували, представники «Зеленого фронту» продовжують активно захищати зелені насадження міста.
01:13
Правоохоронці прибули вчасно і роз’яснили Андрію Бородавці про права громадських організацій та змусили залишити приміщення.
23:39
Харківська обласна громадська організація «Зелений фронт» погодилася з ініціативою партії «Зелена планета» щодо спільного формування передвиборчого списку.
23:38
Письменники фантасти привезли на фестиваль 480 нових книжок, 146 із них є дебютними. Переможців було нагороджено цінними подарунками, правом на безкоштовне видавництво художнього твору і книгами.