Харкiв

12:11
Обласна конференція ПР 27 вересня затвердила список кандидатів у депутати Харківської обласної ради.
19:16
Конференція «регіоналів» сьогодні затвердила кандидатуру Тетяни Чечетової на десятому місці в списку кандидатів у депутати міськради.
18:48
Конференція партії влади абсолютно одностайно обрала Геннадія Кернеса своїм кандидатом на мерську посаду. Більшість майбутніх депутатів Харківської міської ради від Партії регіонів є безпосередніми підлеглими Г. Кернеса
15:24
Перший етап конференції Харківської міської організації Єдиного Центру відбувся 27 вересня. Делегати одностайно підтримали висування Андрія Білогрищенка.
14:51
27 вересня зранку конференція Харківської міської організації ВО «Батьківщина» підтримала кандидатуру Арсена Авакова на посаду Харківського міського голови та проголосувала за список кандидатів до міської ради.
12:34
Центральною виборчою комісією сформовані обласні, районні та міські – в містах обласного значення територіальні виборчі комісії. На Харківщині 25 комісій з 35 очолюють представники провладних партій
10:04
Громадянський форум Харківщини підтримує кандидатуру Авакова на виборах Харківського міського голови
00:15
Інтенсивні курси журналістики, що проводяться у приміщенні Спілки Української Молоді, відвідують навіть мешканці міста Дніпропетровська, Змійова і, звісно ж, Харкова. Української мови майстрів пера навчає автор багатьох книжок і доцент Микола Зубков.
22:54
Про свою участь у виборчих перегонах на Харківщині оголосив ще один учасник - партія «УДАР» Віталія Кличка». ХОО «УДАРу» очолив бізнесмен Юрій Літвіненко, колишній голова Дзержинської райради, давній партнер Володимира Шумілкіна.
00:39
Змін до нового податкового кодексу було внесено настільки багато, що слідкувати за ними не встигали навіть економічні експерти. Журналісти ввесь час намагалися отримати об’єктивну оцінку нових законів без політизації цього важливого документу.