Харкiв

16:15
“Табачник сумує за совком” – так оцінюють експерти курси підвищення кваліфікації для людей, що мають вищу освіту.
15:44
Представники Комітету Виборців України заявляють, що у більшості ВНЗ, де проводилися додаткові вступні випробування (творчі конкурси, фізичні/медичні/психологічні тестування, співбесіди, єсе) є численні нарікання абітурієнтів в об’єктивності їх проведення.
15:16
Представники Комітету Виборців України (КВУ) здійснювали громадське спостереження у 20 вищих навчальних закладах України. Метою такого моніторингу був збір та поширення інформації щодо якості і прозорості вступу та захист прав громадян на рівний доступ до освіти.
14:37
Представник Комітету Виборців України Олександр Тутов під час прес-конференції заявив, що багато студентів з різних причин вступили зовсім не на ту спеціальність, яку б вони хотіли обрати. Але в той же час пан Тутов назвав це нормальним явищем і запропонував вирішувати ці проблеми шляхом отримання другої вищої освіти, або змінювати спеціальність та навчальний заклад на другому чи третьому курсі.
11:41
Впродовж 2-х місяців експертна, політична та навколополітична спільнота періодично обговорювала інтригу, пов’язану з участю або неучастю президента ФК „Металіст” Олександра Ярославського у майбутніх виборах Харківського міського голови.
11:30
В останні місяці суттєво активізувала свою політичну діяльність лідер ПСПУ Наталія Вітренко. Звісно, що у 2006 та 2007 роках Наталя Михайлівна зі своєю партією не потрапила до парламенту, тому зараз намагається виправити ситуацію. Але багато змінилося в змісті її риторики та в її „союзниках”. Якщо у 2005-2009 роках вона нещадно критикувала В.Ющенка, Ю.Тимошенко, А.Яценюка та інших учасників Помаранчевої революції, то в останні місяці вона нещадно критикує В.Януковича за узурпацію влади, зраду тих виборців, які хочуть більш тісного союзу України з Росією, та за зраду тих хто хоче надання російській мові статусу другої державної.
22:01
Не можна забувати, що впродовж усієї 19-річної історії незалежності України основні зовнішньоекономічні виклики надходили до нас від Росії.
17:02
На це та інші питання відповідали директор та психолог авторської школи Бойко.
17:01
Непохитна віра наших політиків в дурість народну. Наївний виборець з непоправними дефектами мозку, зору, слуху та пам’яті є найбільшим природним багатством землі української. І виборець, ніде правди діти, занадто часто виправдовує таку віру політиків. Нахабство ж останніх, в свою чергу, таке ж безмежне, як їх апетити.
13:40
26 серпня на установчій конференції ХОО партії «Рідна Вітчизна» було одноголосно обрано Леоніда Сороку на голову обласної організації.