Харкiв

02:31
Поезія Михайла Красікова різко відрізнялась від інших письменників Слобожанщини тематикою та образами.
01:42
Серед пропозицій різних напрямів, починаючи від роботи в музеях і закінчуючи ігровими методами пізнання історії, разом із приготуванням польової каші, було висловлено низку інших ідей.
00:53
Святкування 250-річчя Харківської області після етнічного фестивалю «Печенізьке поле» продовжилося колективним обговоренням методики виховання локального патріотизму молоді.
23:52
Тепер, під час лекцій історії, в рамках навчальної програми можна буде виховувати патріотизм до Совєтського Союзу. Допоміжним проектом у цій справі запропоновано продовжити повернення школам імен героїв Совєтського Союзу.
22:59
Проблемою нестачі патріотизму експерти вважають погане знання історії. Виходячи з таких міркувань, було запропоновано більше 20 конкретних проектів спрямованих на те, щоб було модно знати історію.
23:03
Посприяв такому візиту всесвітньо відомого Темпея Накамури до Харкова місцевий піаніст Олег Полянський. Тепер Японія і Україна на піаніно будуть грати разом.
22:23
12 міжнародний фестиваль фантастики проходитиме у Харкові з 16 до 18 вересня в приміщенні Харківського Національного Університету ім. В. Н. Каразіна. Цього року подана рекордна кількість заяв на участь у фестивалі від різних письменників – їх аж 75. З великого числа творів буде презентуватися 148 книг фантастики від дебютантів.
00:23
Помалювавши трішки пензликом на великому паперовому полотні Геннадій Кернес та Михайло Добкін спробували позмагатися з казковими героями у номінації: хто гучніше і краще посвистить. На думку глядачів, найкраще справився із завданням Добкін.
23:12
До участі в етнічному фестивалі долучилися народні майстри дитячих іграшок, прикрас, статуеток, глечиків, а також музичні і танцювальні колективи. Глядачі з великим захоплення сприймали не лише українські естрадні пісні, а й складну акробатику та балет.
16:26
Відбулася перша серйозна спроба об’єднати всі антирегіонівські, антидобкінські, антикернесівські сили нашого міста.