Харкiв

21:08
Цим літом видатний митець Віктор Мішалов дає гастролі по всій території України. У Харкові сьогодні відбувся його 49 концерт цього музичного сезону. Заокеанський бандурист виконав лише ті твори, які не звучать в Україні та Харкові у виконанні місцевих майстрів.
19:05
Влада у Харкові не дозволила відзначити 19-ту річницю Незалежності, як хотів цього народ.
14:11
Перемога В.Януковича на президентських виборах, створення парламентської коаліції на чолі з ПР, створення представниками цієї партії уряду зробили завдання обласної парторганізації значно відмінними від тих, які вона мала під час місцевих виборів 2006 року. Фактично, можна говорити не просто про зміну завдань діяльності, а про їх якісну зміну та певне їх ускладнення.
16:33
Партія „Єдиний Центр” планує брати участь у місцевих виборах, а на посаду мера висуватиме Андрія Білогрищенка.
15:52
Екологічна група “Печеніги” повідомляє, що в районі річки Немишля триває незаконне засипання болота. Роботи тривають вночі. Вантажівки підвозять будівельний брухт та інше сміття, в тому числі і пластик. Частково засипано дамбу, тому очікується підтоплення прилеглих територій.
14:37
Сьогодні в прес-центрі “Майдан Свободи” представники Харківської Правозахисної Групи в прямому ефірі проінформували мешканців Харкова та області про те, у який спосіб місцева влада починає вимагати вчасну оплату комунальних послуг і як будуть заощаджувати кошти на субсидіях для малозабезпечених сімей.
11:53
Цими вихідними було проведено черговий суботник у якому взяло участь близько 20 людей, які зібрали з площі 1,5 гектара 86 мішків сміття, із яких 10 – бите скло і 16 – трамбовані пластикові пляшки.
18:37
Всі ми люди, але всі ми різні. Так само з притаманною нам різноманітністю ми відзначаємо свята. Не стало винятком сьогодні й святкування Дня Незалежності у Харкові.
14:22
Найбільше з державних свят для кожного українця – День Незалежності – розпочалося сьогодні у Харкові біля пам’ятника Т. Г. Шевченку з молебня за весь народ український, який відслужив архієпископ Харківський та Полтавський УАПЦ Ігор (Ісіченко) зі своїм клиром.
14:10
Вранці 23 серпня в Харкові, як і в інших містах України відбулося урочисте підняття Державного Прапора України. Але в Харкові ця урочистість була подвійною: на перехресті просп. Правди та вул. Галана було встановлено щоглу, на якій замайорів синьо-жовтий український прапор, найбільший з тих, які коли-небудь були підняті над харківськими будівлями.