Харкiв

12:44
Попри «нефілологічний» фах автора, його вірші позначені глибиною думки, безкомпромісністю ідей, нетривіальною образністю та чітким громадянським звучанням. Олександр Данилюк під час презентації збірки «Преторіанці: Після і До Революції» отримав багато запитань від слухачів. Його думки є цікавими для інших, і тому після прочитаних віршів шанувальники ще довго не відпускали письменника, перейшовши до обговорення політичних, релігійних та соціальних питань.
13:14
Росiя добудує два енергоблоки на Хмельницькiй АЕС за вдвiчi... вищою цiною, нiж вона це робить в iнших країнах. До того ж, за технологiями 70-х рокiв, а терміни будівництва -- нереальні!
12:12
Добровільне медичне страхування, як правило, є доповненням до обов’язкового. Воно має на меті забезпечити застрахованому гарантії повної або часткової компенсації страховиком додаткових витрат, пов’язаних із зверненням до лікувально-профілактичної установи за послугою, яка не входить в програму обов’язкового медичного страхування. Кожна страхова компанія, яка займається таким видом страхування і має на це ліцензію, розробляє свої програми добровільного медичного страхування, які відрізняються між собою.
19:36
Митарі вигадали безліч аргументів, щоб не прийняти документи або не визнати їх. Приміром, можуть відмовити, бо папірці були загублені або на них є помарки коректором, плями від клею чи чаю. Хто їх зіпсував - неважливо
18:58
Про це повідомляють джерела Харківської прокуратури. Відомо, що рапорт був написаний у середу, 30 червня.
17:30
30 червня у черговому випуску радіопередачі "20 хвилин з Володимиром Яворівським" йшла мова про чорнобильську катастрофу та її наслідки. Виявляється, що на Україну чекає вибух набагато потужніший за попередній, що стався 26 квітня 1986 року. Ця інформація не є якоюсь страшилкою чи частиною програми залякування населення, а є тим фактом, що просто замовчується.
14:21
Організатором проекту стала громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ). Круглий стіл було проведено з метою налагодження культурного обміну з іноземними студентами та етнічними меншинами, захисту їх прав на території України та боротьби з явищами расизму і ксенофобії серед населення.
19:57
Сьогодні, 30 червня, відбулося судове засідання у справі громадської діячки та письменниці Валентини Овод, яка 28 травня намагалася захищати дерева і тих людей, які прийшли в Парк Горького аби захистити його від вирубки. Суд врахував свідчення самого працівника міліції і вивчив матеріали справи, визнавши Валентину Овод частково винною в адміністративних порушеннях, але враховуючи тяжкий стан здоров’я, який в письменниці був унаслідок затримання правоохоронними органами, було прийняте рішення зробити пані Валентині усне зауваження і закрити справу, оскільки порушення не було значним.
17:40
Сьогодні, 30 червня біля монумента відновлення Української Держави відбувся урочистий мітинг та покладання квітів. Архієпископ Харківський і Полтавський Української Автокефальної Православної Церкви Ігор (Ісіченко) освятив реставрований пам’ятник та розповів про історичні факти боротьби за незалежність України в роки Другої Світової війни, а зокрема, про діяльність Організації Українських Націоналістів, завдяки якій і було проголошено Акт відновлення Української Держави.
10:16
Людська натура схильна до того, щоб усьому знаходити виправдання. Чимало людей стверджують, що цивілізація рухається вперед і певні моральні засади мають бути скореговані. Однією з найбільш гострих і дискурсивних проблем у цьому відношенні було, є і залишається питання використання протизаплідних засобів, яке є нібито «запорукою здоров’я та щастя в особистому житті». Власне, ця проблема не є новою: над викривленням суспільної моралі українців майже століття дуже плідно й наполегливо працювали різноманітні «друзі» нашого народу…