Харкiв

15:55
Автором картин є відомий художник, що мешкає в селі Пісочин Харківської області Євген Варибрус. На виставці експонується понад 80 картин, на яких зображені пейзажі рідного села і квіти. Сьогодні, 23 червня у день відкриття виставки, усі охочі мали можливість поспілкуватися із самим художником. Євген Варибрус з радістю розповідав про свій життєвий і творчий шлях, умови в яких писалися картини та постійний ліричний настрій, який супроводжує його мистецьку діяльність.
13:10
У статті на основі вироків суду у справах про шахрайство, досліджені суб’єкт, частково об’єктивну сторону, територіальні особливості, кваліфікуючі ознаки шахрайства та покарання, яке найчастіше призначається за шахрайство.
12:48
Епіцентром неприємного політичного скандалу може стати Харків напередодні візиту в Україну держсекретаря США Хілларі Клінтон, якщо проти керівників громадських організацій, які написали листа Бараку Обамі, буде порушено кримінальну справу. Підписанти стверджують, що їм «шиють» кримінал за статтею КК України «Злочин проти основ національної безпеки України». На їх думку, стиль і мета «розкрутки» справи нагадують методи НКВС 30-х років.
18:26
З кожним роком в Україні збільшується кількість людей заражених венеричними інфекціями. Причинами таких наслідків є проституція, бідність, соціальна неадаптованість, низький рівень медичних закладів тощо. Але держава не повинна стояти осторонь цих проблем. Адже однією з причин поширення венеричних захворювань є реклама невідповідних ліків.
17:12
Сьогодні, 21 червня в приміщенні Дзержинського районного суду міста Харкова відбулося судове засідання у справі харківської письменниці і громадської діячки Валентини Овод, яка намагалася захищати дерева у Парку Горького, після чого потрапила до міліцейського відділку, а потім у тяжкому стані до лікарні. Через судові інстанції з Валентини Овод може бути стягнений штраф, розмір якого поки що невідомий.
15:36
21 червня 2010 року Харківська обласна організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» звернулася до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати ДТП за участі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. Нагадуємо, 20 червня Toyota Добкіна зіштовхнулася з двома автівками на виїзді зі Змійова.
15:10
Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців О. Довженко Доборолися, добалакалися, Досварилися, аж гримить. Україно, чи ти була колись Незалежною хоч на мить Від кайданів, що волю сковують? Від копит, що у душу б’ють? Від чужих, що тебе скуповують? І своїх, що тебе продають? Л. Костенко
14:29
Коли батьки на роботі, то діти в школі або дитячому садку. Для більшості випадків уся сім’я збирається вдома лише ввечері, а там телевізор, Інтернет, телефонні дзвінки тощо. В яких же умовах існує більшість міських сімей, якою кількістю електроніки володіють, і як часто між собою спілкуються?..
16:20
Американська компанія Babуcage, оголосила, що нею продано вже понад 10 тисяч кліток для дітей. Матері, які купують дитячі клітки впевнені в тому, що клітка жодним чином не шкодить дитині, а навпаки, дисциплінує і захищає малюка набагато ефективніше, ніж будь-який інший відомий людині інструмент. Звісно, що причиною використання дитячих кліток є зайнятість батьків роботою і небажання самостійно здійснювати контроль і виховання своїх малюків.
17:47
Організація Українських Націоналістів та громадська організація «Українська родина» дали згоду на участь в Харківському обласному комітеті захисту України. 16 червня свої підписи під установчою заявою комітету поставили очільники їхніх харківських осередків Микола Старунов та Володимир Коваленко.