Донбас

20:27
У мережі з'явилися шокуючі фото наслідків обстрілу міста. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
22:55
Терористи обстрілюють блокпост у Щасті з мінометів. Повідомляє сайт каналу «24».
22:40
В ході "тренування перед боєм" терористи зі "Сходу" обстріляли бензозаправку.Повідомляє сайт "Восточный дозор".
22:29
Замість "глав" так званих республік на переговори відправиться їх представник. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
18:34
В інтернеті з'явилося відео того, як до України з Росії заїхала величезна колона військової техніки. Відео зі свого авто зняв прихильник бойовиків, який разом із матір'ю чекав, поки проїде колона. Зокрема, він зауважує, що фільмує другу колонку за сьогодні - перша була вранці, і вона була значно меншою. Також зазначає, що кожен "Урал" везе зброю. В описі відео вказується, що колона прямує до Донецька. Повідомляє сайт ТСН.
17:04
У "Луганській народній республіці" затверджений державний герб, повідомляють місцеві ЗМІ. Про зображені на нім символи розповідає його розробник, голова державної телемовної компанії, депутат народної ради самопроголошеної республіки Тарас Компанієць. Повідомляє сайт "Главное".
23:41
Геннадій Москаль попросив представників національних культурних суспільств допомогти у вирішенні проблеми з відправкою дітей у безпечні регіони і країни. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
23:32
Ніч в Донецьку пройшла неспокійно, в Куйбишевському і Київському районах постійно вівся обстріл. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
12:42
Ніч з 6 на 7 листопада пройшла спокійно. Вночі поблизу міста Кіровськ була пошкоджена лінія електропередач, внаслідок чого велика частина міста залишилася без світла. У будинках Луганська з'являється центральне опалювання. Передає сайт «Восточный дозор».
12:38
Ніч в Маріуполі і околицях пройшла в більшій частині спокійно. Між тим, з 2 годин 32 хвилин до 2.50 було здійснено обстріл зі стрілецької зброї позицій сил Національної гвардії України південніше селища Талаківка. Повідомляє сайт "Уніан".