Донбас

23:03
Поет і письменник Сергій Жадан проведе літературні вечори у Сєвєродонецьку, Слов’янську і Краматорську. А вже за два тижны він поїде з арт-програмою до Одеси та Києва.
19:13
Протягом середи терористи "ЛНР" регулярно обстрілювали населені пункти на підконтрольній Україні території з різних видів зброї. Про це повідомляє прес-служба губернатора Луганської області Геннадія Москаля. Інформує сайт каналу «24».
19:05
Бійці з донецького аеропорту повідомляють про багатогодинний штурм їхніх позицій. Повідомляє сайт «Кореспондент».
22:51
Сьогодні ввечері в Донецьку на спортивному майданчику біля школи № 63 розірвався снаряд. Двоє дітей, які грали на вулиці у футбол, загинули. Ще четверо людей отримали поранення. З чийого боку прилетів снаряд, поки невідомо.
22:36
Молодий донецкий художник розмалював стіну одного із будинків. Митець мріє після війни зробити зф зруйнованої споруди в місті памятник - щоб ніхто не забував про страшні події.
13:54
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ Тетяна Погукай, -повідомляє сайт «Главное», посилаючись на "Українські новини".
13:30
4 листопада, у другій половині дня відбувалися артобстріли Куйбишевського та Київського районів, ніч у місті пройшла напружено. Інформує сайт "24".
11:30
Військові інженери в зоні АТО навели міст через річку Сіверський-Донець. Тепер ним зможе рухатися не лише військова техніка, а й цивільні автомобілі. Повідомляє UAINFO.
11:23
У мережі з'явилося відео, як бійці обстрілюють позиції бойовиків з різної зброї, повідомляє 1st VideoChannel.
11:12
Де на Донбасі вночі вівся обстріл, і як пройшла минула ніч в Луганській і Донецькій областях, розповіли в прес-центрі АТО.