Донбас

12:42
Бойовики напередодні обстріляли з артилерії село Кримське Луганської області. Сьогодні вранці обстріли поновилися. Про це повідомляє прес-служба глави Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. Інформує сайт каналу "24".
12:39
Самопроголошені Донецька і Луганська Республіки провели так звані вибори. Мешканці окупованих бойовиками територій голосували на звичайних аркушах А4. Бюлетені були проштамповані печатками. Біля дільниць влаштували «акцію-продаж» овочів – по ціні 1 гривня за кілограм. А в Луганській області мешканців заманювали соціальними картками – в майбутньому лише за ними місцеві зможуть отримати медичну чи будь-яку іншу допомогу, стверджують терористи. Реакція на «псевдовибори» покотилася країнами світу. Визнала їх тільки Росія.
12:05
За оперативними даними стався дистанційний вибух радіокерованого заряду. У мережі з'явилося відео потужного вибуху на блокпосту в Маріуполі, який стався 2 листопада о 7:30 ранку.
11:59
Сьогодні о 07.10 бойовики здійснили спробу штурму блокпосту сил АТО, що розташований неподалік населеного пункту Озерянівка в Донецькій області.
11:20
На голосуванні під час псевдовиборів на Донбасі повідомляють про черги перед дільницями. За словами журналістів, в чергах здебільшого стоять люди літнього віку. Повідомляє сайт Громадського ТБ.
10:50
Сьогодні зранку бойовики почали обстріл міста Гірське Попаснянського району на Луганщині.
11:09
Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОБСЄ. Повідомляє Радіо 24.
11:04
Передовий блок-пост біля Донецька.
11:00
У районі Маріуполя бойовики продовжують вести обстріл; тиждень в районі цього населеного пункту пройшов неспокійно. Про це заявив керівник прес-центру Дмитро Горбунов.
23:59
Найтяжче положення на Донеччині – в Донецькому аеропорті та селищі Піски, що знаходиться поруч. В цих районах артилерійські постріли чути щодня. У Пісках, де раніше жили близько двох тисяч людей, сьогодні мешканців не більше двохсот. У селі залишилось чимало покинутих тварин.