Донбас

14:13
За попередніми даними на 10:21 в мажоритарних округах Луганської області лідирують Євгеній Бакулін (округ №106), Сергій Дунаєв (округ №107), Віталій Паліло (округ № 113) і Юрій Гарбуз (округ №114).
13:46
У чотирьох округах Донецької області спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА у день виборів зафіксували інциденти, в яких фігурували проросійські бойовики. Про це аналітик ОПОРИ Олександр Клюжев сказав на прес-конференції в УНІАН.
13:01
У Донецькій області, за інформацією спостерігачів спільної моніторингової кампанії обласної організації Комітету виборців України і Громадянської мережі ОПОРА, можуть проголосувати 42% виборців.
12:49
На території Попаснянського району Луганської області з 17 дільничних виборчих комісій (ДВК) відкрилися поки дві - в с. Золотарьова і Нирківка. Інші 15 ДВК не відкрилися через відсутність кворуму, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Геннадія Москаля.
12:45
Бійці батальйону територіальної самооборони знаходяться в зоні АТО з середини червня. Інформує сайт "Фокус".
13:30
"Соціальна карта ЛНР" вводиться на території "республіки" з 20 жовтня. Її видаватимуть студентам, пенсіонерам і іншим групам населення.
13:21
Бойовики "ДНР" виклали в мережу відео обстрілу Донецького аеропорту з трьох установок РСЗО «Град» бригади «Кальміус».
12:58
22 жовтня потяг з Луганська запізнився майже на шість годин до Одеси через артилерійський обстріл. За інформацією прес-служби "Укрзалізниці", вимушена затримка потягу сталася на станції "Сентянівка" Донецької залізниці.
12:51
У своєму відеозверненні колишній міністр оборони ДНР прогнозує загибель Новоросії у разі стрімкого настання української армії.
15:01
Передвиборна гонка ввійшла в саму «гарячу» фазу. І якщо зовсім недавно з сотень тисяч моніторів не зникала карта бойових дій на Донбасі, то зараз у всіх перед очима політичні баталії. І тут бої йдуть теж аж ніяк не на жарт, адже ціна питання – Донбас.