Донбас

23:42
Через військові дії в районі Донецького аеропорту страждають мирні мешканці. За останню добу в місті були обстріли в Петрівському, Київському та Куйбишевському районах. Про це повідомляє пресс-служба мера міста. Від артилерійських снарядів загинула одна людина, ще один мешканець дістав поранення.
21:59
Військових у зоні АТО підтримують діти. Десятки малюнків, віршів і зроблених власноруч оберегів вони щотижня передають захисникам батьківщини. Побажання військовим школярі написали на машині батальйону «Київська Русь».
18:46
Так звані вибори "глави ЛНР", незважаючи на заявлений термін 2 листопада, в деяких населених пунктах почалися вже сьогодні. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
18:31
Терористи продовжують обстріл позицій сил антитерористичної операції. Про це у п'ятницю ввечері повідомляє прес-центр АТО. Повідомляє «Українська правда».
11:54
У районі Сокільників на Луганщині вночі загинув військовослужбовець Збройних сил України. Про це Громадському ТБ телефоном повідомив начальник штабу 2-го аеромобільного десантного батальйону 80-ї бригади. Повідомляє сайт Громадського телебачення.
11:35
У Донецьку 29 жовтня в результаті військових дій, за уточненими даними, загинув один мирний житель і ще троє дістали поранення різного ступеня тяжкості.
21:07
До псевдовиборів в самопроголошеній «Луганській народній республіці» залишилося чотири дні, але ніхто не знає про те, де будуть розташовані виборчі дільниці. Про це повідомляє Informator.
10:59
В окрузі №49 у Донецькій області окружна виборча комісія з великими труднощами проводить безперервне засідання. Повідомляє «NGO.DONETSK.UA».
11:35
Мажоритарник -"порошенківець" пройшов у Раду по 60-му округу на Донеччині. Повідомляє «Politic.kiev.ua».
11:23
Воду в Луганську, як і раніше, розвозять спеціальні машини і розливають за талонами. Можна взяти 5 літрів води - раз на десять днів.