Країна

15:15
Постанову «Про внесення змін до переліку платних послуг, які можуть надаватися бюджетними науковими установами» прийнято 24 червня на засіданні Кабінету міністрів України.
12:48
Понад 2000 кілометрів, сотні історичних пам'яток та незабутні враження. Учасники веломаршруту «Вишиваний шлях» зі сходу та заходу України зустрілися у столиці.
18:05
Минулого тижня представники держав-членів РЄ провели фаховий огляд стану і перспектив реформування місцевого самоврядування, територіальної організації влади та децентралізації в Україні.
14:29
На референдумі британці підтримали вихід країни з Євросоюзу. Формальності впровадження рішення Великобританії (Brexit) триватимуть кілька років, але воно вже суттєво вплинуло на світову економіку та політику.
13:24
За останні 9 місяців Державна фіскальна служба за зловживання відсторонила від виконання обов'язків понад 250 керівників митниць.
11:00
Головний київський слідчий ізолятор — Лук'янівський — хочуть продати. Уряд розраховує, що в обмін на земельну ділянку в центрі Києва, де нині розташована установа, інвестор побудує новий сучасний комплекс попереднього ув'язнення.
10:04
Міненергоугля закликає споживачів до ощадливого енергоспоживання в спекотну погоду, а експерти прогнозують повернення до імпорту російського газу.
14:42
Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці директорка Центру підтримки аеророзвідки та волонтерка батальйону «Айдар» Марія Берлінська.
13:46
Слідчі Генеральної прокуратури України затримано чотирьох колишніх співробітників батальйону міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Харківській області.
17:10
Перші особи країни поклали квіти до могили Невідомого солдата, у Харкові обмежилися хвилиною мовчання.