Світ

01:12
Міністр закордонних справ Королівства Нідерланди Франс Тіммерманс запропонував допомогу в організації роботи в Україні міжнародних експертів у сфері реструктуризації вугільних шахт. Про це він заявив 21 серпня в ході зустрічі з міністром регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Володимиром Гройсманом, передає прес-служба Кабміну.
01:09
Українці з Криму мають право на продовження отримання певного освітнього рівня на території інших регіонів за рахунок коштів держбюджету.
01:05
Раніше, після закриття авіапростору над зоною АТО, згадані авіакомпанії скасували свої рейси до Харкова.
01:02
Швеція виділяє 3,8 млн євро на гуманітарну допомогу Україні. Про це під час брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.
23:17
Переселенців зі сходу України вивезуть з окупованого Криму до Росії. Про це повідомив «5 канал» з посиланням на заяву окупаційного главу Криму Сергія Аксьонова.
22:31
Загальна сума коштів екс-президента Віктора Януковича та його найближчого оточення, заморожена у західних банках, може сягати мільярда доларів.
22:10
Російський «гуманітарний конвой» може після закінчення всіх митних процедур перетнути український кордон вже у п'ятницю
21:30
Українські митники та прикордонники розпочнуть огляд та оформлення російської гуманітарної допомоги не раніше четверга.
20:56
Упродовж минулої доби в ході антитерористичної операції на сході України загинули 9 військових.
12:06
16 серпня 2014 р. в селі Щербанівка Обухівського району Київської області відбулося урочисте відкриття пам’ятного знака козакам і старшинам Щербанівської сотні Дніпровської повстанської дивізії отамана Зеленого (автор Михайло Горловий, архітектор Кий Данилейко).