БЛОГИ

14:22
Ініціатива Президента України Віктора Януковича щодо встановлення єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги на території усієї країни знайшла всенародне схвалення. Дійсно, тяжко не погодитися з подібними словами гаранта: "Не може бути такої строкатості – тому що у нас однакові люди живуть в усіх регіонах, лікарі, вчителі отримують однакову зарплату".
19:52
Нарешті настало те свято, на яке я, як і безліч інших українців, чекала з нетерпінням – 20-й День народження рідної країни. Вітаючи, будь-яке ЗМІ вважає своїм обов’язком написати, як у нас все погано, жителі України у коментарях до статей впевнено повідомляють про безлад і погану владу…
01:06
У Харкові майже щомісяця відбувається подія, яку практично не помічають харків’яни – сесія міської ради. Тому, використовуючи наявне у мене посвідчення помічника депутата, я відшукала собі нову розвагу: старанно відвідую сесії міської ради. Цирк ще той. А точніше, шоу одного актора – Геннадія Кернеса. Депутати виконують ролі статистів-підтанцьовок. Всі. Незалежно від фракційної приписки.
11:03
Думаю, що підвищення пенсійного віку, яке намагається запровадити влада не буде мати позитивних результатів. І ось чому:
23:55
Після публікації першої частини статті минуло вже більше місяця. Чесно кажучи, у мене виникли сумніви – чи варто продовжувати цю тему. Ну ховається депутат від виборців, не веде прийом. Так більшість депутатів так само чинить.
01:51
Біля пам’ятника Українській Повстанській Армії, що розташований у Молодіжному парку, 14 червня о 16 годині відбулось вшанування пам’яті Євгена Коновальця. Згадати борця за незалежну Україну прийшли Конгрес Українських Націоналістів, «Молода Просвіта» і «Наша Воля» (громадська організація козацтва та офіцерів запасу).
12:12
Ніч з суботу на неділю стала не простою ніччю – це була ніч поезії і музики, ніч талантів і прихильників, ніч, коли митцем міг стати кожен охочий. У Харкові пройшла вже традиційна «Ніч музеїв».
11:45
Деякі установи витягли з комор старі совєтськи прапори, дещо вицвіли, але ж таки сталися у нагоді. Інші повивішували шматки матерії різноманітних відтінків червоного.
00:58
Європейський Союз, який базується на засадах рівноправ'я і толерантності, є для слов'ян більш симпатичним утворенням, ніж імперські проекти Росії.
20:26
Після виборів до місцевих рад минуло вже півроку. Саме час подивитися уважніше, як працюють народні обранці. Особливо цікаво придивитися до мажоритарників – чи справді відновлення мажоритарних округів наблизило депутата до виборця?