БЛОГИ

11:06
Сміливістю і самопожертвою полеглі студенти змогли перетворити свою поразку 29 січня 1918 року на майбутню перемогу, але так і не побачили її. Сучасне покоління українців, яке живе у незалежній державі, не забуває їх подвигу.
23:50
На День Соборності України більш ніж у 20 містах відбулися акції до свята. Київ, Харків, Львів, Бучач, Дрогобич – усюди утворили «ланцюг єдності». Учасники таких святкувань були надзвичайно різноманітними: з розмальованими обличчям, у жовто-блакитних стрічках та з прапорами; маленькі хлопчики і дівчатка, молодь та люди старшого віку.
11:36
Кажуть, що на Західній Україні традиції шанують, а у нас, східняків, їх навіть і не знають. Керуючись таким стереотипом, я страшенно хотіла поїхати на Різдво до якогось селища чи містечка поближче до Карпат. Та сталося не так, як гадалося…Усе ж таки довелося 7 січня залишитись у Харкові. Правду кажуть, що нічого не трапляється дарма…
21:48
На нашій вулиці свято. Точніше, у нашому виборчому окрузі № 13. Виборці мали щасливу нагоду побачити свого мажоритарного обранця. Невловимий Костянтин Кеворкян вирішив таки ознайомити нас, виборців, із результатами своєї річної депутатської роботи, відзвітувався тобто.
15:19
9 грудня 2011 року на території Росії відбулись масові заходи проти фальсифікацій, які відбувалися під час виборів до Державної Думи Російської Федерації. Мітинг на Болотній площі в Москві став наймасовішим і зібрав, по різним даним, від 60 до 150 тис. осіб. Мітинг був санкціонованим, поліція поводилася дружелюбно, провокацій майже не було. Що ж стало причиною такої нетипової поведінки російської влади і які перспективи відкрив для російського суспільства цей захід?
15:15
Вразив фільм «Загадкові сусіди. Ворони», в якому розкриваються факти того, що ці птахи мають досить розвинутий інтелект. Особливо вразили слова – «… як кажуть вчені, над нами літають п’ятирічні діти».
19:35
Анатолій Гриценко на вчорашній «Свободі слова» з Андрієм Куліковим порівняв деяких представників сучасної української влади з окупантами.
17:22
Депутат – це не просто «взула і забула», тобто проголосував-обрав-гуляй-вільний.
22:24
Зараз ув'язнення Юлії Тимошенко засуджує Європа, США та Росія.
10:02
Після розвалу комуністичного режиму в Польщі постала проблема переходу від командно - адміністративної системи і стилю управління до демократичних норм врядування.