БЛОГИ

23:24
Здається, ми ще ніколи не були так близько до втілення цих слів у життя, як сьогодні.
00:26
Міністерство закордонних справ Росії опублікувало претензії Росії до державного устрою України.
21:40
Кожна революція мала свій переломний пункт, після якого вона перемагала або зазнавала поразки.
15:43
В Україні нема законности. Замість законности – зухвалість. І запустив її не хто, а Віктор Янукович. Ще не притершись, як слід до нової посади, він зухвало – перед усім світом - заперечив сталінський штучний Голодомор. Зухвало, бо суд і Верховна Рада винесли обґрунтований неспростовними фактами вирок: ШТУЧНИЙ ЗЛОЧИННИЙ ГОЛОДОМОР!
12:12
У Харкові відсвяткували 120-річчя Василя Еллана-Блакитного. Ювілейні заходи були організовані переважно працівниками Літературного музею. За словами організаторів, ювілей – добра нагода довідатися більше про один із найцікавіших періодів історії Харкова та заразом перевірити, яку пам’ять лишив по собі поет-революціонер у нашому місті.
11:50
Перший всеукраїнський форум закінчився 12 січня зустріччю з письменниками Віталієм та Дмитром Капрановими, Андрієм Кокотюхою та сумським журналістом Євгеном Положієм в харківському культурному центрі «Іndie». Вони розповідали учасникам форуму про свою творчість, співали пісень, зачитували вірші та ділилися планами на майбутнє.
08:13
Десь, не тільки мене здивував ультиматум нікому не відомої Громадської Ради Майдану до проводу опозиції. Якось цей маніфест новітніх перебирайлів чужих здобутків не вписувався в загальну атмосферу майданських подій. Майданців цікавлять вибори, але не так, щоб виставляти ультиматуми один одному. Щось у акції ГРМ мало чужий запах.
23:20
До Харкова з’їхалися євромайданівці з усієї України. З’їхалися щоб взяти участь у першому загальноукраїнському Форумі Євромайданів. Делегати представляли більшість областей України. Багато з них прибули з маленьких міст та містечок. Були також окремі делегації від кількох громадських організацій – ГО «Праві», «Ми європейці», УНСО, а також від партії «Демократичний альянс».
12:33
Сьогодні стялося добро і зло у столиці сердешної України. І ця сутичка не випадкова. Її готовано століттями. Російські царі, а тоді Леніни, Троцькі й Сталіни насаджували в Україні «понятія», за якими мають жити українці.
16:48
Спитали цигана: «Що б ти робив, якби був царем?» «Украв би шматок сала і втік»