БЛОГИ

20:18
Депутат Верховної ради України Юрій Ключковський вважає, що опозиція сама себе прирекла на нинішню ситуацію, підтримавши торік закон про вибори народних депутатів, який зокрема, включає змішану пропорційно - мажоритарну виборчу систему. Можливо хтось скаже, що зараз, коли опозиція і міжнародні спостерігачі фіксують явні фальсифікації результатів виборів, недоречно розмірковувати над недоліками чи перевагами тієї чи іншої виборчої системи.
15:09
Приємно, що і в сучасному житті, де люди зосереджені на буденних справах, існують моменти коли можна бодай на мить зупинити невгамовний час і задуматися над вічним. Саме такою нагодою стала презентація збірки лозівських поетів «Хвилини осяяння», яка відбулася 23 жовтня 2012 року в приміщенні Лозівського училища культури і мистецтв.
13:52
Свято Івана Купала з давніх-давен - одне з улюблених свят в Україні, яке відзначають в ніч на 7 липня, тобто в ніч з 23 на 24 червня за старим стилем.
10:54
Харків різко позбувся атмосфери футбольного європейського свята. Про минулі тижні веселощів нагадує лише фан-зона на площі Свободи, палатки з сувенірами та купки міліціонерів, які блукають центром міста. Але у багатьох місцевих досі жевріє надія помітити людину в помаранчевій футболці, дивному кашкеті та з пляшкою пива. Чим вони так причарували українців, ці закордонні прибульці?
10:28
Наш рідний Харків претендує на звання європейського міста. Дещо передчасно, на мою думку, але певні маленькі кроки у бік Європи місто робить. Неодмінною ознакою європейського міста є наявність у ньому світського життя і традицій доброчинності. А не лише п'ятизірковий готель у центрі міста, як вважають деякі можновладці. Але іноді все складається вдало як пазли – одне до одного. У харківському готелі «Kharkiv Palace» 19 травня відбувся міжнародний благодійний бал «Коли здійснюються мрії».
11:37
Важке життя у губернатора нашого Харківського. Нелегка робота бути співцем народним та телезіркою. А ще й за Покращення боротись доводиться. Завдання Партії регіонів виконувати.
12:56
17 березня відбулася чергова звітно-виборча конференція громадської організації «Зелений фронт». Конференцію провели стисло, по діловому, бо справ у захисників природи дуже багато, а часу мало.
10:59
Щороку 1 березня прогресивна світова громадськість відзначає Міжнародний день кішки. Але такий визначний звір як кіт вартий того, щоб присвятити його котячий величності цілий весняний березень.
18:16
Громадські активісти України мають великий потенціал, але наразі не використовують його – такий висновок можна зробити після дискусії, яка відбулась 5 березня о 19 годині в молодіжному центрі «OST» і була зосереджена на питанні впливу громадських рухів на політику нашої держави загалом та дії народних обранців безпосередньо.
11:36
Дивлюся інтерв'ю Януковича, яке він давав «головним» українським телеканалам. Двоє з трьох журналістів – іноземці. Питання вони задають цікаві, підчас досить гострі . Але не відчувається глибини та переживання за долю країни. Піднімається питання щодо свободи слова.