БЛОГИ

12:59
Адмініcтрація Президента покладає великі надії на саміт у Мінську 26 серпня. Чи виправдано?
20:13
Процес вступу України до НАТО припинив, прийшовши до влади, В. Янукович. Тим-то після ганебної втечі Пахана і його банди цей процес мав би бути відновлений. На жаль, цього не сталося. І це тоді, коли членство у НАТО важливіше для України від асоціятивного членство у ЕС. Попри всю мудрість новообраних керівників, це важливе членство проґавлено.
11:46
Відвідав земляка, бійця 93-ї окремої механізованої бригади Володимира Полешка, який знаходиться на лікуванні в Дніпропетровському військовому шпиталі.
11:05
Канал "Гамма". Програма "Странное дело". Розповідають про давню Російську державу, кордони якої простягалися від Європи, аж по Китай.
07:59
В одній з соціальнихмереж обговорювализначення В. Путіна для історії.
14:22
Сьогоднішня поведінка російського царя Путіна і безпорадність Вільного Світу перед зухвалістю новітнього Гітлера свідчать, що організації, покликані дбати про належний порядок у світі нездатні приборкати агресора.
11:21
В Україні що ні день то нові негаразди. До загально відомого списку проблем додалися ще й парламентські вибори. Дострокові. Невідомо за яким виборчим законом, але цілком можливо, що за змішаною системою зразка 2012. За тим самим законом про вибори, ухваленим за часи Януковича, спеціально під партію регіонів, з усіма його підводними течіями, який хто тільки не критикував і ліниві також.
23:24
Путін веде війну з історією. Чи ж виграє?
21:53
Польський прем’єр-міністер заявляє, що він ніколи не буде очолювати ”хрестового походу” проти Росії, засвідчуючи тим, що він плутає Росію з каґе-бістською хунтою, яка є ворогом Росії, як і решти світу.
20:28
Вчений-філософ Мирослав Попович, академік НАН України й представник ініціативної групи «Першого грудня», розповів харків’янам, як він бачить Тараса Шевченка, його творчість та особистість. Лекція пройшла в День Конституції України, 28 червня, в стінах Харківського національного університету і зібрала не тільки студентів та викладачів ВНЗ, а й інших жителів міста. Що запам’яталось і найбільше сподобалось слухачам з почутого – читайте далі.