Днiпро

13:18
За словами дослідників Дніпропетровщини, мало хто знає, що Жовтнева-Соборна площа належить до десятки найбільших майданів світу за своїми розмірами. Закладена 230-ть років тому у Катеринославі як духовний осередок міста, Жовтнева площа залишається цілковито не дослідженою.
14:06
В обласній раді бояться вірусів, відтак зараз охорона змушує кожного відвідувача обробляти руки за допомогою спеціального спрею у встановленому в холі апараті. У такий спосіб сподіваються подолати віруси застудних захворювань і вберегти працівників обласної ради від грипу та ГРВІ.
12:23
У Дніпрі водій іномарки побив літнього комунальника на спецмашині за те, що той заважав йому проїхати.
17:51
З порядку денного сьогоднішньої сесії Дніпропетровської міської ради виключене питання «Про перейменування проїздів міста, пойменованих іменами осіб, причетних до політичних репресій, організації та здійснення Голодомору 1932-1933 років в Україні».
20:50
У Дніпропетровську з нагоди Дня Соборності України активісти відкрили в неділю пам'ятний камінь на братній могилі бійців армії Української Народної Республіки, які загинули у боях за незалежність.
16:37
"За високі досягнення в праці" меру Івану Куліченку щомісячно пропонується виплачувати надбавку у розмірі 50 відсотків від окладу, а також "здійснювати щомісячне преміювання у розмірі 100 відсотків посадового окладу".
14:30
У День Соборності та Свободи України дніпропетровська молодь об'єднала два береги Дніпра в межах Всеукраїнської соціальної акції "Ланцюг єднання", присвяченої 93-ій річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
13:57
Вода у душі — підігріта сонячною батареєю. Тепло — від вітряка та біодизеля. Такі новації у вигляді експерименту впроваджуються на одному із дніпропетровських заводів.
17:23
Паралельно з Дніпропетровською, пілотний проект впроваджується також в Київській, Донецькій і Вінницькій областях, проте Дніпропетровська область усіх випередила.
19:17
Як стало відомо з повідомлення очевидця, на житловому масиві Комунар у дворі, який виходить до церкви, новенький "Land Cruiser" закидали яйцями і пляшками.